ارتباط مستقیم با مدیریت فروشگاه خوش آمدید نمونه سوالات پیام نور کتابخانه مرجع فروش ویژه

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه به دارندگان حسابهای بانک ملی : باتوجه به اینکه سقف حداقل خرید کارت های بانک ملی مبلغ 5000 تومان میباشد لذا برای خرید مبالغ کمتر از 5000 تومان از کارت های سایر بانک ها استفاده نمائید

دانلود تحقیق سردخانه

دانلود تحقیق سردخانه مقدمه :امروزه براي نگهداري و ذخيره سازي مواد غذايي و انواع ميوه جات ساخت سرد خانه امري ضروري است بنابراين يكي از وظايف مهندسين تبريد ، طرح و محاسبه و انتخاب دستگاههاي مورد نياز سردخانه هاست . تقسيم بندي سردخانه ها سردخانه ها به سه قسمت عمده تقسيم مي شوند : 1) سرد خانه هاي كوتاه مدت يا موقت 2) سردخانه هاي بلند مدت 3) سردخانه هاي انجماد . در سردخانه هاي كوتاه مدت و بلند مدت ، محصول تا دمايي بالاتر ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود تحقیق اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي

دانلود تحقیق اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي چکیدهتحقیق حاضر جهت بررسی اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر روی 180 قطعه جوجه گوشتی نر سویه ی راس 308 درغالب طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تیمار و4 تکرار انجام شد.تیمارها شامل ،1-جیره ی بر مبنای پروتئین گیاهی 2- جیره ی دارای 2/5درصد پودر ماهی 3- جیره ی دارای 0/05 درصد گوانیدینو استات در پایان دوره های آغازین (0 تا 10 روزگی )، رشد (11 تا 24 روزگی ) و پایانی (25 تا 4 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود مقاله برج خنک کننده

دانلود مقاله برج خنک کننده برج خنک کننده ________________________________________دراکثر کارخانجات کوچک و بزرگ یکی از مهمترین و اساسی ترین دستگاهها می توان انواع برجهای خنک کننده را نام برد.برجهای خنک کننده علاوه بر آب به منظور خنک کردن سیالاتی دیگر در صورت لزوم مورد استفاده واقع می شود.با توجه به اینکه برجهای خنک کننده معمولاًً حجیم می باشند و بعلت پاشیدن آب در محیط اطراف خود و خرابی تجهیزات آن را معمولاًٌ در انتهای فرایند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله درباره پنیر

دانلود مقاله درباره پنیر پنیرمقدمهپنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آبلیمو هم به کار می رود. پنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه ماده ی جایگزین آن در آزمایشگاه تهی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود تحقیق کنترل کیفیت آماری

دانلود تحقیق کنترل کیفیت آماری مقدمهمفهوم کیفیت و بهبود کیفیتتعریف سنتی کیفیت بر این دیدگاه استوار است که محصول و خدمت باید نیازمندیهای استفاده کنندگان آنها را برطرف نماید.یک نکته اصلی را باید همیشه در مورد یک محصول در نظر داشت و آن این است که ، محصول باید خواسته های افرادی را که از آن استفاده می کنند را برآورده نماید.با توجه به این نکته ما کیفیت را شایستگی جهت استفاده تعریف می کنیم.کلمه مصرف کننده در مورد استفاده کنندگان مختلف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پروژه طراحی یک سیستم انبارداری

دانلود پروژه طراحی یک سیستم انبارداری نظر به این که قسمت عمده ای از منابع نقدی شرکتهای تولیدی، به مصرف سرمایه گذاری برای موجودیهای مواد می‌رسد، اگر از روشهای انبارداری مطمئن و منظمی استفاده نشود، زیانهای جبران ناپذیری ببار خواهد آمد. به عنوان مثال، نداشتن موجودی مواد به حد کافی، موجب وقفه‌های زیان آوری در تولید می‌ شود و با خریدهای فوری برای جلوگیری از این وقفه ها نیز هزینه ‌های تولید افزایش می‌یابد. اگر مواد، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله بیسکویت طرح کارخانه

دانلود مقاله بیسکویت طرح کارخانه بیسکویت: محصولی است که آن را از آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آن بیشتر تحت تأثیر جوش شیرین و اسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا خمیر را در حد مورد نظر پهن نموده برش داده و وارد قسمت پخت می کنند. بعد از پخت سرد کردن بیسکویت باید به آرامی انجام گیرد زیرا سرد ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله درباره بسته بندی مواد غذایی

دانلود مقاله درباره بسته بندی مواد غذایی بسته بندی مواد غذا ییمقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,800 تومان

دانلود تحقیق بسته بندی

دانلود تحقیق بسته بندی چکيده با توجه به اهميت بسته بندي در کاهش فساد مواد غذائي و تاثير آن بر روي فروش محصول ، توجه به جنبه هاي مختلف آن بسيار ضروري است پلاستيکها طيف گسترده اي از موادي هستند که در سالهاي اخير استفاده روز افزوني از آنها جهت بسته بندي مواد غذائي صورت مي گيرد .يکي از مسائلي که در استفاده از مواد بسته بندي بايد مورد توجه واقع شود امکان هر گونه واکنش بين ماده بسته بندي و ماده محتوي آن و انتقال مواد ميان آنه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود تحقیق شيوه توليد بستني در كارخانه

دانلود تحقیق شيوه توليد بستني در كارخانه ماده اوليه براي توليد بستني، خامه و مواد لبني ديگر است كه با شيرين كننده مخلوط مي شود. اين مواد به ميزان لازم در يك مخزن مخصوص با دقت مخلوط مي شوند. اين مخلوط ممكن است شامل مقدار كمي از مواد ديگر چون ثابت كننده ها باشد كه از ايجاد بلورهاي يخ در بستني جلوگيري مي كند.اين مخلوط سپس به بخش هموژنيزه مي رود و در آنجا تحت فشار 003/0 اتمسفر، مولكول هاي چربي شير به اندازه كوچكتر خرد شده و بستني را نرم تر م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان
تعداد صفحه(7):

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه